бул. П. Евтимий 5Г
Стара Загора,
България
25.645282
42.3956491
UserLikes
Име: ТИКИ - РАБОТНО ОБЛЕКЛО
Адрес: Стара Загора, бул. П. Евтимий 5Г
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.magazin-rabotnoobleklo.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Работно облекло
Дейност:

Производство и търговия с работно облекло, лични предпазни средства, компютърна бродерия

Ключови думи: производство на работно облекло, работно облекло, лични предпазни средства, медицинско облекло, стандартно облекло

За нас

Фирма ЕТ ТИКИ ТЕМЕНУГА ХРИСТОВА е основана през 1990 г. със седалище в гр. Стара Загора ул. Цар Калоян 28 и предмет на дейност – производство на работно облекло и търговия с лични предпазни средства.


ЕТ Тики – Теменуга Христова разполага със собствена производствена и складова база строена 2001 г. с разгъната площ 1000 кв.м. Шивашкият цех е оборудван с нови, модерни шевни и спомагателни машини закупени основно през 2003 г. Търговската си дейност фирмата осъществява чрез верига магазини – два в Стара Загора, три в София и един в Казанлък.


Производствената и търговска дейност на фирмата са насочени към задоволяване на пазара със стоки свързани с безопасността на труда. ЕТ Тики – Теменуга Христова покрива цялата гама от работно, униформено и специално облекло за всички области на производството и услугите.


Приемат се и заявки от клиенти за изработка на облекло. Фирмата разполага с бродиращи машини за изработка на надписи и емблеми върху облеклата. В магазините могат да се намерят наличности от работно облекло, работни обувки /включително с метално бомбе и пластина против пробождане на стъпалото/, ботуши, каски, предпазни колани и сбруи, ръкавици, очила и щитове, противопрахови и противогазови маски и др.


Предлаганите изделия отговарят на българските и европейски стандарти за безопасност. ЕТ Тики – Теменуга Христова е готова да удовлетвори всички нужди на своите клиенти свързани с безопасността на труда.




 
Открийте ни в Google+