ФЕЯ

ФЕЯ

пл. Съединение 2
Чирпан,
България
25.3248541
42.2020702
UserLikes
Име: ФЕЯ
Адрес: Чирпан, пл. Съединение 2
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.feya.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Работно облекло
Дейност:

Производство и продажба на работно облекло и лични предпазни средства

Ключови думи: работно облекло, работни облекла, лични предпазни средства, лпс, защитно и униформено облекло

За нас

Преди години създадохме компания, която да може да удовлетвори желанията на бъдещите ни клиенти. Днес, двайсет години по- късно Фея ООД се превърна в най- големият производител на работни облекла, облекла за кухня, лични предпазни средства, рекламни тениски, фирмени и рекламни знамена.Защото клиентите ни са важни и уникални, ние изработваме работно облекло и униформи, специално за всеки от тях. Нашите продукти ще ви помогнат да се отличите с облекла, изработени със специални бродерии и сито печат, които ще подчертаят фирмената идентичност на вашата компания.


Фея ООД се грижи за комфорта на вашите служители, като ви предлага качествени продукти, отговарящи на приетите стандарти за безопасност по време на работа. Само при нас ще намерите най- голямо разнообразие от работни облекла и лични предпазни средства.Благодарение на професионалистите, които работят в собствената ни производствена база в гр. Чирпан , нашите клиенти разполагат с най- висококачествените продукти. Изработването на фирмените облекла се извършва с материали от най- високо качество и чрез използването на най- модерни технологии.


През годините на своето съществуване Фея ООД се стреми да даде най- доброто на своите клиенти. Така фирмата се превърна в най-предпочитаният партньор на големи, малки и средни предприятия.


Ние разполагаме със складови бази в Димитровград и София, както и с фирмени магазини, разположени на територията на Пловдив, Чирпан и Кърджали.


Доверете се на истинското българско производсво и качеството, което Фея ООД ви предлага!





 

Открийте ни в Google+